9.1.10

LA QÜESTIÓ FEMENINA



Sílvia Peralta amb la Ministra de Igualdad, Bibiana Aído

i la Regidora d'Igualtat de Sant Quirze, Luísa Cobo


A l'inici d'aquest nou any 2010 reprenc el meu blog amb una qüestió que, malauradament per la nostra societat, encara no està resolta. Ho podem veure i escoltar a les notícies cada día i al nostre voltant, com la igualtat entre homes i dones encara és una quimera. I aprofito per recordar la necessitat diària de valoritzar la tasca de les dones en tots els àmbits, en la vida pública i en la privada, i en reconèixer la seva aportació a la societat.


Totes les accions que es desenvolupin en aquesta línia són necessàries, fins que aquesta igualtat no sigui real, com per exemple el Premi DONA de Sant Quirze, que té com objectiu el reconeixement públic a les dones que han aportat el seu valor a la societat des de diferents àmbits. I per qui qüestioni aquestes distincions "positives i singulars" li recomano la lectura d'aquest article de la Gemma Lienas, clara evidència que la societat plenament mixta d'homes i dones avui és una il·lusió:


2 comentaris:

Montse Arnan Muñoz ha dit...

Hola Silvia,

Estic totalment d'acord en que queden moltes coses per fer amb el que respecte a tots els ambits de les dones. Des de Vilafranca, també hi volem posar el nostre gra de sorra a partir d'aquest 2010. Espero que ens coneixem en alguna reunió del consell de dones. Una salutció.

Anònim ha dit...

Així m'agrada que les dones polítiques digueu la vosastra, cal més opinions de les dones a Internet i sí resta molt per fer,
salutacions.
María Freiría