19.6.12

BONES PROPOSTES EN TEMPS DIFÍCILSDes del PSC de Sant Quirze tenim molt clar que en aquests moments tan complicats només ens en podrem sortir si tots plegats treballem conjuntament per fer front al present i per aconseguir un futur millor.

En aquesta línia, el pla de treball de l'agrupació socialista que vàrem presentar durant el mes de maig es basa en 5 compromisos fonamentals: la proximitat i el contacte permanent amb la gent, la comunicació i informació constant, l'obertura del partit a la ciutadania tot fomentant el debat polític i la dinamització de l'agrupació en coordinació amb la societat.

Propostes que hem començat a treballar amb tots aquells que malgrat la situació actual, el desprestigi dels polítics, i la desconfiança en el sistema, continuen pensant que la democràcia i el debat polític són les vies més efectives per garantir una societat més equilibrada i igualitària, tot aprenent dels errors del passat i construint un futur més just per tothom.

Propostes que es treballen també a nivell local des de les nostres regidories, com la sensibilització i el foment dels valors socials del comerç just, de la cooperació i solidaritat local i internacional, del suport al que més ho necessiten i des de la perspectiva de la necessària igualtat entre homes i dones per fer progressar la societat, una societat de valors.

A nivell de país, les propostes del PSC són les iniciatives viables que estan aconseguint el consens dels diferents partits polítics. Exemples d'això son la proposta de pacte fiscal i pacte social. Per a nosaltres és molt important que al costat del pacte fiscal hi hagi el pacte social: que els recursos que s'aconsegueixin es dediquin a serveis públics, a l'educació, a la sanitat, als serveis socials i a les polítiques d'estímul de l'economia, amb especial incidència en el jovent.

Aquestes són les nostres prioritats, aquests són els nostres objectius.

Podeu llegir l'article a la nostra web:
http://santquirzev.socialistes.cat