1.4.14

SILVIA PERALTA ES PROCLAMADA CANDIDATA DEL PSC A L'ALCALDIA DE SANT QUIRZE PER UNANIMITAT

La actual primera secretària del partit obrirà un procés participatiu per confeccionar un programa electoral compartit

 

Silvia Peralta Valdivia, primera secretària del PSC de Sant Quirze del Vallès, va ser escollida ahir per unanimitat candidata a l'Alcaldia per a les properes eleccions municipals de 2015. La proclamació es va fer oficial a l'assemblea extraordinària celebrada a la seu de l'agrupació, amb un suport total de militants i simpatitzants.

 

Peralta va voler conèixer l'opinió dels habitants de Sant Quirze abans de l'assemblea i va recollir 260 signatures de suport a la seva candidatura, a més de l'aval del 85% dels militants. «A pesar que només l'assemblea podia votar al candidat, vam voler sortir al carrer i buscar l'opinió dels ciutadans», va assenyalar Peralta. 


 

«Des d’aquest moment en poso a la vostra disposició per iniciar un canvi de rumb a Sant Quirze, un canvi on els socialistes demostrem que hi ha una altra manera de fer política», va dir Peralta després de la seva elecció.

 

La candidata vol recuperar la il·lusió d’un projecte compartit, amb objectius comuns, basat en els valors de la igualtat d’oportunitats, la justícia social, la solidaritat i la participació: «Per a això obrirem un procés participatiu entre els nostres afiliats per preparar un programa de cara a les eleccions de 2015».

 

En la seva intervenció davant l'assemblea, Peralta es va comprometre, entre d'altres coses, a defensar els serveis públics, com l’educació, la sanitat o les pensions. «També defensarem als que ho estan passant pitjor amb aquesta crisi, amb polítiques de serveis socials però complementades amb polítiques de formació i ocupació en col·laboració amb les empreses del municipi», va insistir la candidata.

 

El foment del civisme i la responsabilitat social, la transparència en la gestió municipal, i un ajuntament obert a la ciutadania, són altres dels compromisos de Silvia Peralta.

 

Peralta té 44 anys, va néixer a Barcelona i és llicenciada en dret i màster d'assessorament d'empreses. En l'actualitat, a més de primera secretària del PSC de Sant Quirze, és regidora de Serveis Interns, Igualtat i Cooperació a l'Ajuntament. Peralta és funcionària amb més de 15 anys d'experiència en les administracions locals.