19.1.15

CLOENDA DE LA CAMPANYA PARTICIPATIVA "ET VOLEM ESCOLTAR" A LES FONTS



Ahir diumenge va tenir lloc, per mitjà d’un acte públic celebrat a la Torre Julià de Les Fonts, la cloenda de la campanya “Et volem escoltar”, encetada pel PSC Sant Quirze el passat mes de novembre.

En l’acte de la seva proclamació com a candidata a l’alcaldia de Sant Quirze, la nostra primera secretària, Silvia Peralta, va assumir el compromís d’encetar un procés participatiu per tal de recollir propostes de la ciutadania per a l’el·laboració del programa per a les eleccions municipals del proper mes de maig. Així, des del passat mes de novembre el PSC Sant Quirze ha instal·lat carpes a diferents barris de la nostra vila per tal que els ciutadans i ciutadanes poguessin dipositar en una urna les seves propostes, per tal de poder construir entre tots i totes un Sant Quirze millor.
 
Aquesta campanya va tenir la seva culminació ahir, en un acte públic a Les Fonts on, a més de dipositar les seves propostes a la urna que ens ha acompanyat al llarg d’aquestes setmanes, els assistents van poder explicar-li directament a Silvia Peralta quines eren les seves prioritats per al proper mandat, i van poder intercanviar amb ella opinions sobre la seva viabilitat.
 
Com va dir Silvia Peralta, des del PSC Sant Quirze no proposarem res que no creiem que sigui realitzable si la ciutadania ens atorga la seva confiança. No volem vendre fum, ni crear falses expectatives que, quan es veuen defraudades, únicament creen desconfiança i frustració, sense que això vulgui dir que no continuarem reclamant, amb tota la contundència, que les altres administracions compleixin compromisos adquirits ja fa temps i que han estat incomplerts sense cap explicació.
 
També va anunciar una de les principals propostes que contindrà el programa electoral del PSC, un Pla d'Inversions de barris a 4 anys, inversions que que seran decidides conjuntament amb els veïns i veïnes, en la nostra línia de dur a terme una nova manera de fer política veritablement participativa.
 
A la pregunta sobre la col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa, amb qui Sant Quirze comparteix el territori de Les Fonts, va manifestar la seva plena disposició a efectuar-ho, i a treballar colze a colze amb qui esperem continuarà sent alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, per tal de resoldre els problemes que afecten Les Fonts. Va mostrar també el seu convenciment que, en el cas que tots dos ajuntaments tinguin alcalde socialista, aquesta col·laboració serà més fàcil.
 
Tot i que va ahir l’acte de cloenda, el dia 1 de febrer el PSC tornarà a instal·lar la seva carpa al barri del Living (a l’avinguda Ègara, al costat de correus) el diumenge 1 de febrer d’11 a 13 hores, ja que el dia que es va fer per primer cop va coincidir amb les fortes ventades.
 
Un cop finalitzada la campanya, aviat començarà la fase de tractament de les propostes rebudes, que han estat més d’un centenar fins ara, el seu estudi, classificació i discusió per tal d’incoporar-les, en el cas que sigui factible (tant per la seva viabilitat econòmica com per la seva adequació a la nostra línia política), al programa electoral.