30.3.15

CANDIDATURA PSC SANT QUIRZE PER LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS 24 MAIGL’assemblea que l’agrupació del PSC Sant Quirze ha celebrat avui dia 19 de març, amb l’assistència d’una cinquantena de persones, ha aprovat la llista que concorrerà a les properes eleccions municipals que tindran lloc el 24 de maig.
En la seva presentació de la llista, la primera secretària i candidata a l’alcaldia Silvia Peralta (que ja havia estat designada per una assemblea celebrada ara fa un any) ha exposat que es tracta d’una llista cohesionada i formada per persones amb valors: valors com la lleialtat, el compromís, el treball, la proximitat i la responsabilitat.
Ha remarcat que es tracta d’una candidatura molt representativa del nostre municipi i dels seus territoris, formada per persones políticament actives i a la vegada molt implicades en seu teixit associatiu, en el món veïnal, en la comunitat educativa, en l’àmbit esportiu, en el dels joves, en el sector comercial i empresarial. En definitiva, un equip de persones representatives del poble de Sant Quirze, que vol estar al costat de qui ho necessita.
Seguidament, ha presentat individualment a cadascun dels components de la candidatura, formada per disset candidats i candidates més tres suplents, que presenta una gran renovació en el seus cinc primers llocs, ja que només la ara candidata a l’alcaldia Silvia Peralta havia ocupat una d’aquestes posicions a les eleccions de 2011. És també una llista paritària des de la perspectiva de gènere, ja que la distribució d’homes i dones a la llista garanteix que, sigui quin sigui el nombre de regidors que obtinguin acta, la representació del PSC serà equilibrada pel que fa a la presència dels dos gèneres. Cal destacar que, com a mostra de suport a la candidatura, el dissetè lloc, que tanca la llista, l’ocupa qui va ser candidat a l’alcaldia el 2011i és actualment regidor, Antoni Rebolleda.
La candidatura està formada per:
 1. Silvia Peralta
 2. Carles Gilabert
 3. Manuel Cáceres
 4. Elvira Cervantes
 5. Juan Antonio Pérez
 6. Amparo Flamerich
 7. Linda Lara
 8. Paco Franco
 9. Mari Gil
 10. Paco Sánchez
 11. Sonia González
 12. Juan José Andion
 13. Juan Martínez
 14. Melina Arcila
 15. Josep Maria Polo (Independent)
 16. Paquita Ruiz
 17. Antoni Rebolleda
SUPLENTS
 1. Adolfo Jiménez
 2. Juan Pedro Alonso
 3. Josep Vicenç Santafé
Després d’algunes intervencions de suport a la llista, s’ha procedit a la seva votació, i ha estat aprovada amb el vot favorable de la totalitat dels assistents.
La candidatura serà presentada públicament el dia 25 d’abril en un acte amb la participació del nostre primer secretari Miquel Iceta, del que oportunament difondrem informació.