25.5.07

BARBARITATS FINS A L'ÚLTIM MOMENT¡¡¡


Com a dona i mare de família, em sento totalment estafada per aquest govern municipal fins a l’últim moment. No puc deixar d’escriure aquesta reflexió abans de les eleccions perquè no es pot tolerar la presa de pèl que la nostra Alcaldessa, la senyora Elisabet Oliveras d’ERC ens està fent a la població de Sant Quirze.

Com dic i fins a l’últim moment, en Ple extraordinari 3 dies abans de les eleccions, s’aprova el concurs per a la gestió de l’Escola Bressol Pública, reclamada anys i anys per tots els veïns i veïnes i que va quedar a punt quan ens va expulsar de govern el senyor Sebastià Ruiz, al novembre del 2004. No han tingut temps fins ara, mira tu, quina casualitat¡¡¡¡

Tot i així podria ser una bona noticia, però ai, la sorpresa ve quan s’aproven els preus que haurem de pagar els pares i mares per tenir per fi els nostres fills a una escola bressol pública. I de “pública” res de res…. Preus d’escola privada, 190 euros mensuals (un 40 % més que la mitjana de les escoles bressols públiques de la majoria de municipis de l’entorn de Barcelona) a més d’una matrícula de 112 euros (i això sense menjar, berenar o temps afegit que es pagarà a part).

I jo em pregunto: Aquesta és una Escola Bressol elaborada per una alcaldessa d’esquerres i de la qual es felicita la portaveu d’Iniciativa?
Això és lluitar per la conciliació de la vida laboral i familiar de les dones, per un servei públic de qualitat i uns preus assequibles a la població?

En aquesta situació, el nostre candidat pel PSC de Sant Quirze, Antoni Rebolleda s’ha compromès, si els ciutadans ens donen la confiança per governar, a adoptar la mesura urgent de rebaixar un 25% el preu actualment aprovat. PER FER, NI MÉS NI MENYS, EL QUE ÉS DE JUSTICIA.

AIXÒ SÍ QUE SÓN MESURES PROGRESSISTES.
Si voleu ampliar la informació entreu al nostre web: