22.5.07

EL MEU COMPROMÍS PERSONAL

Quan la meva família es va traslladar a viure a Sant Quirze, fa uns quants anys, ens imaginàvem un poble amb una bona qualitat de vida, d’equipaments, de serveis, de parcs i jardins, amb un entorn natural cuidat i protegit. La imatge idíl·lica que es té des de fora, es trenca quan portes un temps vivim el què realment és Sant Quirze. Crec que aquest sensació l’hem tingut i l’ha està tenint molta gent, no només els nouvinguts sinó els que porten molts anys al poble.

El meu compromís personal al formar part de la candidatura socialista, és treballar de valent per aconseguir el model de poble que ens mereixem els veïns i veïnes de Sant Quirze, per aconseguir, com diu el nostre candidat, Antoni Rebolleda “un poble model” aquí i arreu.
En aquest temps hem hagut de patir desencontres polítics, inestabilitat institucional, enfrontaments de l’Ajuntament amb els veïns i veïnes, desinterès pels temes que realment ens afecten.... Tot això ha creat un desgovern que ha provocat una situació insostenible. Cada vegada són més i tenim menys. És obvi que Sant Quirze necessita un canvi.

Necessitem un projecte per canviar les maneres de fer, per relacionar-nos de manera normalitzada amb els ciutadans, amb les entitats i associacions, amb les administracions, amb les institucions. Necessitem una persona dialogant, oberta, eficaç, que porti Sant Quirze al cap i al cor. El nostre candidat, Antoni Rebolleda, reuneix les qualitats i capacitats per gestionar aquest canvi, amb un equip preparat i compromès per treballar per un objectiu comú: millorar el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Sant Quirze. I això es concreta en el nostre programa, que té com a eixos prioritaris la cohesió social, la interrelació i participació ciutadana, i la millora dels espais públics i del nostre entorn natural. Per aconseguir la qualitat de vida que Sant Quirze es mereix, que totes i tots ens mereixem.

Ja queda poc perquè aquest canvi es faci realitat. El dia 27 de maig no podem defugir d’aquesta responsabilitat, nosaltres decidim.