15.4.10

MARINA GELI, una gran política


Sílvia Peralta amb Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat i Luís de la Torre d'UGT
"O tornem valors a la política o la societat estarà governada per lobbies (grups de presió)
no democràtics".
Amb aquestes paraules va començar Marina Geli el seu discurs en el marc de les sectorials de la Federació del PSC del Vallés Occidental. Us he de dir que feia temps que no escoltava un discurs amb tanta convicció i nivell polític com el de la nostra companya, recuperant el discurs dels valors socials i el compromís per la justícia social i la solidaritat, base de la nostra ideologia com a socialistes. En aquesta línia, i respecte el seu àmbit, va comentar que "la sanitat no és només gestió, és política i sobretot, política de planificació".
El model sanitari català ha estat un dels més integradors i en moments de crisi, ens hi juguem la cohesió social i la convivència, per això és important tornar als valors de defensa del catalanisme integrador.
La Consellera de Salut va fer menció de totes les actuacions de serveis a nivell sanitari que s'han desenvolupat durant aquest mandant i les que es desenvoluparan a la nostra comarca i us puc ben assegurar que mai s'havia fet tanta feina en l'àmbit sanitari. També va poder departir amb el nostre primer secretari i President del Consell Comarcal, Antoni Rebolleda, fent referència a Sant Quirze en la planificació de les properes actuacions sanitàries pel 2011.

1 comentari:

Anònim ha dit...

UN EJEMPLO DE GRAN POLITICA Y MAS IMPORTANTE AÚN GRAN PERSONA ERES TU SILVIA