26.4.10

PRESIDENT MONTILLA EN PLENA FORMA!!!


"Estem transformant el país i dotant-lo de les infraestructures i equipaments que requereix"
Aquesta innovació que caracteritza les actuacions del govern de la Generalitat, es va plasmar també al miting de dissabte passat al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Amb un nou canvi de format, més modern, estil Collboni, es va donar la paraula a la gent per expressar els seus neguits, les seves inquietuts i necessitats i també per deixar clar els seus valors socials coincidents amb el socialisme català.
El President Montilla va manifestar que està en plena forma per continuar treballant perquè les polítiques socials estiguin al centre de l'acció de govern, per prioritzar la innovació, la recerca i la internacionalització de les nostres empreses, així com la formació i l'ocupació. Reiterar el compromís amb el manteniment de les indústries i les pimes catalanes, en la defensa del nostre teixit productiu, de les nostres empreses i dels treballadors i treballadores.
A les properes eleccions a la Generalitat haurem de reflexionar si volem un President catalanista i federalista, que defensa els interessos de Catalunya i dels catalans en concordància amb una Espanya plural o un president soberanísta, nacionalista i independentista depèn el moment, que vagi a Madrid a negociar la Presidència de la Generalitat i pacti amb el PP a qualsevol preu. JO HO TINC CLAR I VOSALTRES???